Jump to content


Photo

Got 2 Bad Block 250, Should


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 linsonchan

linsonchan

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 66 posts
  • Location:Philippines
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 16 February 2010 - 03:26 AM

IPB Image

Got 2 bad blocks @ 250, what should I do next, I tried fixing it using the nandpro command, but it just doesnt create a bin to 24 and 20e.

can anyone give a bit of advice on what to do next...

thanks.

Edited by linsonchan, 16 February 2010 - 03:28 AM.


#2 linsonchan

linsonchan

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 66 posts
  • Location:Philippines
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 16 February 2010 - 09:24 AM

i just remap the 2 errors and write...

... is this error suppose to happen...

IPB Image


... finished,

xbox360 wont display anything, just turned on.... no display. sad.gif any problem?

Edited by linsonchan, 16 February 2010 - 09:53 AM.


#3 linsonchan

linsonchan

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 66 posts
  • Location:Philippines
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 16 February 2010 - 04:42 PM

QUOTE(linsonchan @ Feb 16 2010, 09:24 AM) View Post

i just remap the 2 errors and write...

... is this error suppose to happen...

IPB Image
... finished,

xbox360 wont display anything, just turned on.... no display. sad.gif any problem?


i just flash it back to the original file, and boots up fine...

IPB Image

dashboard seems to work with xbr...

i flashed it again, either i get a 0022, or 3rl or sometimes blankscreen...

could it be my soldering jtag?

---

i was wondering about the remap, what should I remap? the xbr? or the original bin? should I remap the 2 error or just 1 of those 2.... ...

anyone here got some idea?

Edited by linsonchan, 16 February 2010 - 05:28 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users