Jump to content


Photo

X2.6 Install Help Please


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kr0nz

kr0nz

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 18 February 2010 - 08:21 PM

hi, i just bought a xecuter 2.6 mod chip (my first mod chip ever), now im pretty sure i installed it correctly.
but when i turn my xbox on the chip lights up (blue leds) and the switch (green) but my screen remains blank and then i get frag'd.

ive tried looking for other tutorials to help me but most of the ones i find are 'page not found' (it 404's on me).

i have a xbox 1.0 xecuter 2.6 ce with the solderless xaptzr (i dont feel comfortable soldering to the board)

anyone have any idea why i cant get a screen to show?

thanks

edit: this is the guide i used to install with

http://www.xbox-modc...ials/xapter.htm

Edited by kr0nz, 18 February 2010 - 08:23 PM.


#2 Heimdall

Heimdall

    X-S Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 18 February 2010 - 08:57 PM

Have you tried both BIOS banks?

#3 kr0nz

kr0nz

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 18 February 2010 - 09:08 PM

ahh sorry, i wiggled the d0 wire a bit more and now seems to work.

both banks have flashbios so im guessing im gonna need to load a new bios onto it,

anyone suggest one? im pretty sure i know where to get them (xbins right?)

#4 Heimdall

Heimdall

    X-S Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 18 February 2010 - 10:13 PM

X2.5035 is probably best. Make sure you DON'T get the 1.6 version....




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users