Jump to content


Photo

Opera Borwsing Issues


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 SR388

SR388

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 390 posts
  • Location:Aurora, Colorado
  • Interests:Xbox Modification
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 30 March 2010 - 12:55 AM

Hey there, just thought i would post that xbox-scene (news page and forums) wont load in Opera, it will load 6/7 objects then stop (acts like it still tries to load, but nothing will appear) not really a big deal, the site works fine in internet explorer.
also tried it on another computer with the same problem.

#2 hamwbone

hamwbone

    X-S Hacker

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,775 posts
  • Gender:Male
  • Location:AS SEEN ON TV
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 30 March 2010 - 05:29 AM

Works fine here...

Vista 64/opera 10.51

#3 SR388

SR388

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 390 posts
  • Location:Aurora, Colorado
  • Interests:Xbox Modification
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 02 April 2010 - 07:24 AM

must just be me then,
7 ultimate x64 opera 10.51

#4 throwingks

throwingks

    X-S Freak

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,957 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 02 April 2010 - 10:25 PM

I am on 7 x64 Home w/ Opera 10.51 works fine.

I also run Opera 10.10 on Puppy Linux and it works fine.

Try clearing your cache. Run "ipconfig /flushdns" from a cmd prompt. You can also try OpenDNS and see if that helps.

Edited by throwingks, 02 April 2010 - 10:26 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users