Jump to content


Photo

Wierd Jtag Problem


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 sqad5

sqad5

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 30 March 2010 - 10:40 PM

when i boot my xbox up i always get e79 error im fine with it. i had the wires redone over 2 times but after a couple of boots it will boot up fine.
But now when i boot up i always get the setup process but when i try to sign in to my profile or create a new one the windows pops up and goes away ever time i try to sign in again it does the same thing. anybody else have this problem yet.
Edit/Delete Message

#2 wilsey

wilsey

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 58 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 30 March 2010 - 10:46 PM

Yea alot of Falcon/Zephyr users have this problem, random E79 along with reboot and setup, not much we can do atm.

The Profile problem, with it disappearing i did have, but i simply reflashed through Xellous and it worked fine after, so try a simple reflash to sort the profile error.

#3 sqad5

sqad5

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 30 March 2010 - 10:50 PM

QUOTE(wilsey @ Mar 30 2010, 05:46 PM) View Post

Yea alot of Falcon/Zephyr users have this problem, random E79 along with reboot and setup, not much we can do atm.

The Profile problem, with it disappearing i did have, but i simply reflashed through Xellous and it worked fine after, so try a simple reflash to sort the profile error.

i did that but im gonna try again thanks

#4 sqad5

sqad5

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 30 March 2010 - 11:09 PM

QUOTE(sqad5 @ Mar 30 2010, 05:50 PM) View Post

i did that but im gonna try again thanks

now i gotta wait about 30 boots before i can get it up running again lol
ok got it booted back up profile works again now if i could fix this damn e79 errors

Edited by sqad5, 30 March 2010 - 11:28 PM.


#5 crazyshiza

crazyshiza

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 116 posts

Posted 30 March 2010 - 11:48 PM

If you do fix them, let me know, cause I have the problem too.

#6 sqad5

sqad5

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 31 March 2010 - 12:10 AM

QUOTE(crazyshiza @ Mar 30 2010, 06:48 PM) View Post

If you do fix them, let me know, cause I have the problem too.

too get my xbox to boot up i hold down the sync button and boot it up

#7 flconsoletech

flconsoletech

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts
  • Location:FL
  • Interests:soldering, repairing things, playing games of all kinds, going to the beach, movies...
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 31 March 2010 - 12:30 PM

Is it a Zephyr? they seems to have this problem the worst. Suposidly there is an update to XBR coming out that will sort out the E79 issues a lot of users have been experiencing.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users