Jump to content


Photo

E73 Wont Go Away! Not Ethernet Port


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 samey44

samey44

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts
  • Interests:Fixing xboxes :D, Fixing things! Skating ect and all the usual fun stuff.
  • Xbox Version:v1.6d
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 04 April 2010 - 11:15 PM

I got myself a 360 here that has E73, i oven baked it and reflowed it and its been working fine for the last few days. came to play it tonight and the fans reved high and it showed 2 rlod with 0013 meaning ram overheat and i got E73 again :/

#2 MadMaxGR

MadMaxGR

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,807 posts
  • Location:Cyprus
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 05 April 2010 - 12:00 PM

QUOTE(samey44 @ Apr 5 2010, 12:15 AM) View Post

I got myself a 360 here that has E73, i oven baked it and reflowed it and its been working fine for the last few days. came to play it tonight and the fans reved high and it showed 2 rlod with 0013 meaning ram overheat and i got E73 again :/


what mods have you applied to it?

#3 Weirdjerz3y

Weirdjerz3y

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 455 posts
  • Location:United states
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 06 April 2010 - 08:11 PM

i got the same error, i really hope someon can help me fix, dude lets hope we can fix it.
Heres my post http://forums.xbox-s...howtopic=710734
u can follow it and see if anyone has bothered to help me




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users