Jump to content


Photo

Reflashing A Xenium Chip


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 hangover

hangover

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 675 posts
  • Location:Melbourne, Australia
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 26 April 2010 - 06:55 AM

I mistakenly deleted the x2 bios on my xenium and now all i get is the MS dash or the xenium OS, i have previously loaded new bioses by using xplorer360 and a 2gig flash drive but now i cant seem to get it to work.
I also cant get it to boot a disc to repair it that way ?

#2 xboxmods2977

xboxmods2977

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,156 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 27 April 2010 - 07:33 AM

QUOTE(hangover @ Apr 26 2010, 07:55 AM) View Post

now i cant seem to get it to work.

Ok, What can't you get to work? Are you having issues transferring a bios to the xbox HD, are you having issues with the Xenuim OS, or what?

#3 hangover

hangover

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 675 posts
  • Location:Melbourne, Australia
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 27 April 2010 - 09:18 AM

QUOTE(xboxmods2977 @ Apr 27 2010, 04:33 PM) View Post

Ok, What can't you get to work? Are you having issues transferring a bios to the xbox HD, are you having issues with the Xenuim OS, or what?


I was having trouble getting the new bios onto the chip but i worked it out, seems the xenium doesnt read fatx partitions but fat32 are fine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users