Jump to content


Photo

Help Please


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 shane3673

shane3673

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 17 posts

Posted 31 October 2010 - 12:25 AM

I have a ck3 blaster and a 64930c benq. Im trying to use dosflash on windows 7 but it wont recognize the drive on my via card. The drivers are not installed and the portio64 is working correct on dosflash. Ive tried everything. I ran into the same problem using xp 32bit. m trying to do this b4 sunday night can someone help please im ready to throw my brothers xbox into my moms computer and break them both.

#2 Ranger72

Ranger72

    MOD GOD

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,810 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cumberland MD.
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 31 October 2010 - 01:11 AM

Well that Blaster is about useless.

Are you using the latest Jungle Flasher and did you bother to read the Jungle Flasher tutorial?

#3 shane3673

shane3673

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 17 posts

Posted 31 October 2010 - 01:33 AM

yes ive read a shit load of tuts for jungleflasher and dosflash.ive been trying to do this all day it doesnt show up no matter what

#4 turny

turny

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 572 posts

Posted 31 October 2010 - 09:45 AM

Bypass the sata part of the blaster,put a sata cable direct to the via card from the drive.
Seen the same thing a few times now.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users