Jump to content


Photo

Weird Question


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 k_ynox

k_ynox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 04 July 2003 - 07:31 AM

okay have just flashed my bios with 4977 blood red and red led that i made. it works fine but when i went to my games in evox the were out of order. just curious what i did. its not that big a deal, if no one can fix it. laugh.gif

#2 k_ynox

k_ynox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 05 July 2003 - 04:50 AM

so i guess no one can help huh, and i thought you guys where pros....hehe jk.


jester.gif

#3 trob

trob

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,327 posts

Posted 05 July 2003 - 04:52 AM

Do you have sort on?

#4 Xeero

Xeero

    Welcome Back!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,413 posts
  • Location:Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 06 July 2003 - 03:30 AM

After your AutoAddItem,"F:\Games\" line, you want a line that says SortAll. This should fix it.

Edited by Xeero, 06 July 2003 - 03:30 AM.


#5 k_ynox

k_ynox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 06 July 2003 - 05:33 AM

i tryed that, it didnt work. it all started when i added a new bios. im going to try to flash with and old bios and see what happens


#6 Xeero

Xeero

    Welcome Back!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,413 posts
  • Location:Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 06 July 2003 - 05:36 AM

Sure, that will waste your time splendidly. Methinks you toiled in your evox.ini menu improperly. Take another look...

#7 k_ynox

k_ynox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 06 July 2003 - 05:39 AM

i tryed the older bios too im wondering why its out of order. it seems to be in the order of first to last backed up game. if anyone knows what i could change besides the bios and the sortall, let me know.

thanks for everyones input

#8 k_ynox

k_ynox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 06 July 2003 - 05:40 AM

you know i grabbed an old evox ini file and added it and it still didnt change. i think it could be my hard drive. you think?

#9 k_ynox

k_ynox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 06 July 2003 - 05:41 AM

how about i post my evox ini and you have a look okay?

#10 k_ynox

k_ynox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 06 July 2003 - 05:42 AM

#
ROM = "EvoX 2.0",0x76fd88337b8d8c1f116f85f3984b98b6
ROM = "EvoX 2.1",0x99487615bb30670cb65993388fcf2a63
ROM = "EvoX 2.2",0x220ade778785cfc3c98bb5ea8bbd8608
ROM = "EvoX 2.3",0xd79bc87c2caa1a50dcc7016adf2ccc0a
ROM = "EvoX 2.4",0xe3ce66b99957a92fdac40af951c3f1fd
ROM = "EvoX 2.6",0xdd3de3542bff7b36cdb0dbe078c27fbe
ROM = "EvoX 3.6",0xcb73b4914bb6c70b66e21377989726a0
ROM = "EvoX 3.6ef",0xf754767b388ce7a08bf57304e24c9ae9
ROM = "EvoX D.6",0xc349c2b047a3d6c2de2e1c10185ecf86
ROM = "EvoX D.6ef",0x74c6235497f474bf88b54b3fc52a20b2
#
Flash = 0x01d5,"XECUTER2",0x100000
Flash = 0x01d5,"AMD - Am29F080B",0x100000
Flash = 0x04d5,"FUJITSU - MBM29F080A",0x100000
Flash = 0xadd5,"Hynix - HY29F080",0x100000
Flash = 0x20f1,"ST - M29F080A",0x100000
Flash = 0xbf61,"SST - 49LF020",0x40000
#Flash = 0x378c,"AMIC - A29002",0x40000
Current = 0x1e259481510639d69c8223f75bd79b9b

[Skin_Original]

#
# <Time> =
# <IP> =
# <Name>
# <Version>
# <CD>
# <BIOSVer>
# <KernelVer>
# <RDName>
# <SpaceC>
# <SpaceE>
# <SpaceF>
# <SpaceX>
# <SpaceY>
# <SpaceZ>
#
Text = 30,37,0.5,0x000000,0,"<Time>"
Text = 28,39,0.5,0x808080,0,"<Time>"
Text = 620,420,0.5,0x000000,1,"<Name> V<Version>"
Text = 618,422,0.5,0x808080,1,"<Name> V<Version>"
Text = 620,37,0.5,0x000000,1,"<CD>"
Text = 618,39,0.5,0x808080,1,"<CD>"
Text = 30,420,0.5,0x000000,0,"RD Name : <RDName>"
Text = 28,422,0.5,0x808080,0,"RD Name : <RDName>"
LogoType= 0

[Menu]

Section "Root"
{
Item "Start Game",@14
Item "Xbox Dash",@3
Item "Reboot",@5
Item "Power Off",@10
Section "System Utils"
{
Item "Settings",@9
Item "Flash BIOS",@1
Item "Backup",@11
Item "Skins",@13
# Section "Install Menu"
# {
# Item "Install 4043",@210
# Item "Action 11",@211
# Item "Action 12",@212
# }
}
Section "Launch Menu"
{
Section "Games"
{
#
AutoAddItem "f:Games"
# SortAll
}
Section "Apps"
{
# Item "Xbox Media Player","f:AppsXBMPdefault.xbe"
Item "X Commander","f:AppsXCommander_R2XCommander.xbe"
Item "Super Nintendo","e:AppsxSnes9x_V1.02default.xbe"
Item "Nintendo","f:AppsNester Xdefault.xbe"
Item "Sega Genesis","f:Appsgens_xport_v3default.xbe"
Item "DVD","f:AppsDvdXdefault.xbe"
SortAll
AutoAddItem "f:apps"
}
}
}

[Action_10]

LogFile = "f:test.log"
Info "Install 4034 Dashboard"
Warning "This will format all drives"
Warning "Install msdash 4034"
Warning "Flash BIOS to Evox 2.4"
Progress "Now Installing 4034 Dashboard"
#
# This will format alle drives ,copy the dashboard c: and flash the bios
#
ConfigSector "dash4034config.bin"
Format c:
Format e:
#Format f:
Format x:
Format y:
Format z:
copy "dash4034c" "c:"
# the flashbios will force a "power off" after the bios is flashed
flashbios "biosevox V2.4.bin"

[Action_11]


[Action_12]


[Telnet]

Enable = Yes



#11 k_ynox

k_ynox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 06 July 2003 - 05:44 AM

remember slashes dont show on here.

#12 ReGuRGiTaToR

ReGuRGiTaToR

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 33 posts

Posted 06 July 2003 - 09:55 AM

Remove the # before sortAll


AutoAddItem "f:Games"
# SortAll

Edited by ReGuRGiTaToR, 06 July 2003 - 09:56 AM.


#13 k_ynox

k_ynox

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 124 posts

Posted 07 July 2003 - 05:11 AM

you got it right thanks so much. i would have tryed deleting somthing like that, but i have no clue on what stays and what goes. thanks again you rock




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users