Jump to content


Photo

Xdsl Repsitories Gone?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 CrinkElite

CrinkElite

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 16 February 2011 - 03:12 AM

Hi folks.

I'm running xdsl0.6 on a loopback install on my xbox.
I basically want to be able to ssh in and use some simple linux command line network tools from my windows pc.
I'd really like to get APT running so I can retrieve the compatible programs I need.
when I use the scripts provided in the desktop sub-menu I get this message


wget: server returned error 404: HTTP/1.0 404 Not Found
Connecting to www.ibiblio.org[152.46.7.80]:80
wget: server returned error 404: HTTP/1.0 404 Not Found
Download error!
Press Enter to continue...

I'm guessing the repository is no longer on the server.
This leads me to believe that the apt tool would be useless even if I did manage to get it installed.

Please enlighten me on this one cause I'd love to get it working.

Thanks for reading.



#2 dominater01

dominater01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts

Posted 17 February 2011 - 03:06 AM

download this http://distro.ibibli...l/mydslinfo.bz2

and place it under the tmp/mydsl/ directory and everything should work but DONT update the file will delete if you do

#3 dominater01

dominater01

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts

Posted 17 February 2011 - 02:01 PM

sorry about the double post but


i found out that link i posted didnt download the apps anymore so get all your apps at
http://distro.ibibli...amnsmall/mydsl/


alot of apps are there for download

to install apps

first download app then go on mydsl then install local then click on the app and walla

#4 CrinkElite

CrinkElite

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 20 February 2011 - 05:19 PM

Thanks dominater01.
I'm away for the weekend so I'll give that a shot when I get back home.

I'll check in and let you know how it goes.


#5 JBmtk

JBmtk

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 348 posts
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 08 May 2011 - 05:50 AM

I just got that same error...thanks for the link to the apps. Everything installed fine like usual

Edited by JBmtk, 08 May 2011 - 05:50 AM.


#6 sender604

sender604

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts
  • Location:Nelson U.K
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 29 June 2011 - 09:16 AM

you could just open your control panel under system click on the select mirror button and select a new mirror solves the problem


#7 chrisinleedsuk

chrisinleedsuk

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 29 February 2012 - 10:58 PM

QUOTE(sender604 @ Jun 29 2011, 09:16 AM) View Post

you could just open your control panel under system click on the select mirror button and select a new mirror solves the problem


Just did just that and it seems to be working. Cheers.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users