Jump to content


Photo

Hexen - Heimdall's Xbox Engineering Disc.


  • Please log in to reply
70 replies to this topic

#61 ricbox

ricbox

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts
  • Location:Italy
  • Interests:Guitar<br />Videogames<br />Music<br />Movies<br />Personal Growth<br />Web Design
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 20 April 2012 - 09:28 AM

I mean, I've got several options. The menu is the blue one. Option 1: remove softmod on/off
ecc

#62 Heimdall

Heimdall

    X-S Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 April 2012 - 11:09 AM

That's good. We can repair it from here.

What version is your Xbox?

#63 ricbox

ricbox

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts
  • Location:Italy
  • Interests:Guitar<br />Videogames<br />Music<br />Movies<br />Personal Growth<br />Web Design
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 20 April 2012 - 11:25 AM

It's v.1.0

#64 Heimdall

Heimdall

    X-S Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 April 2012 - 12:47 PM

Take a copy of your eeprom, either using "Copy eeprom to MU", or using FTP.

Then select "Specify Fonts", and pick your kernel version. If you don't know it, try kernel 4034 first, then reboot without Splinter Cell in the DVD drive. (Don't worry, you can always get back to this menu using Splinter Cell). If 4034 doesn't work, repeat the process but select kernel 3944.

#65 ricbox

ricbox

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts
  • Location:Italy
  • Interests:Guitar<br />Videogames<br />Music<br />Movies<br />Personal Growth<br />Web Design
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:none

Posted 20 April 2012 - 02:24 PM

It worked with kernel 4034! Thank you very much. I think this should be a sticky.

#66 theblindchicken

theblindchicken

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 06 May 2012 - 07:02 AM

When formatting a new HDD, how long does the X:\ drive normally take? It's been roughly 2 hours now without any change. The C:\ and E:\ were pretty quick whereas the F:\ was a little slower (probably because it receives a much larger partition?). I'm using a Toshiba MK6025GAS 60gb drive.

#67 Heimdall

Heimdall

    X-S Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 06 May 2012 - 09:24 PM

It takes seconds. Reboot and start again. If that doesn't work, try reformatting the disk in your PC then have another go.

#68 Blondi

Blondi

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 20 January 2013 - 11:57 AM

Hi,
I have been trying to get this disk to work, every time I put the disk in the Xbox loads up with a green,yellow and red light then it tells me it can't use the disk and it must be a DvD , CD etc but I have burned the iso to a dvd-r at 4x.

Any tips?

My Xbox is a 1.2 - 1.5 not entirely sure.
I used a Duo x3 chip.

#69 fallenangle

fallenangle

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 988 posts

Posted 20 January 2013 - 11:32 PM

With the chip on does it:-

Play original Xbox game discs OK?

Play original audio CDs and DVDs OK?

If yes to both then you've at least ruled out a disc drive problem.

However, unfortunately for you this won't be good news because a Xmas tree/fragging (red/yellow/green) front LED is apparently a sign of a chip problem. From your description so far it is behaving as if the machine isn't chipped and that would be my best guess.

I suspect you need specialist advice related to the chip/install so should post about this in the appropriate mod-chip forum or newbie forum, not here.

Edited by fallenangle, 21 January 2013 - 12:04 AM.


#70 Aardal1

Aardal1

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 18 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norway
  • Interests:Retro gaming, IT, 3D design
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:unknown

Posted 24 April 2015 - 09:39 AM

Hello

 

When i try to boot from this cd, i only get xbox screen with white microsoft logo beneath....

 

I have an xbox 1.4 with xecuter 3 chip (bios build 3294) I have messed up my file system (evolution x dash) over FTP, and now i cannot boot into any other dash than the xbox original.

I cannot access the xbox when it is in the xboxdash or the bios, is this correct?

 

The xbox starts up showing xbox screen with xecuter logo beneath, then i can hear the disc spin up and it shows xbox logo with white microsoft logo beneath and freezes...

 

I have tried converting the iso with qwix with no different result. It was burned on Verbatim CD-RW at lowest speed.

 

I have a spare 1.4 that i have tried switching the optical drive from, no different result.

 

What am i missing here?



#71 fallenangle

fallenangle

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 988 posts

Posted 24 April 2015 - 01:50 PM

Just a friendly bit of advice: repeat posting a topic in different threads is frowned on by the mods here.

 

See my reply to your other post.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users