Jump to content


Photo

Need Some Help With Softmod Cant Connect


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Banks860

Banks860

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts
  • Location:CT
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 March 2011 - 07:55 PM

ok, so heres my set up. im running windows7 an xp pro, belkin play max router. the windows 7 is wireless the xp is a desktop wired. i installed Krayzie_Ndure_Installer_v1.1 with Splinter cell, using AR for xbox. i backed up my eepom or what you call it, then backed it to the MU. i have high speed internet, mirc, flashfxp, an im have problem conneting my xbox to my pc. if i can do it any way will make me happy, i dont have a cross over cable. i was told i can do it with just a cat5. can i just run a cat5 from my xbox to my pc? sorry if its hard to read since im alover the place lol thatks for the help

#2 Heimdall

Heimdall

    X-S Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 27 March 2011 - 08:11 PM

You can't connect your PC to your Xbox with a crossover cable. Connect your Xbox and your PC to your broadband router, enable DHCP on your Xbox, make sure your Xbox and PC have IP addresses in the same subnet, and use Filezilla as your FTP client.

#3 Banks860

Banks860

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts
  • Location:CT
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 March 2011 - 08:25 PM

ya i tryed just putting a cable to the xbox from my pc an i tryed through my router im still not able to connect. what info can i post to help more?

type DHCP
ip 192.1.168.2.14
line status 100/full duplex
ethernet mac add.. 00:0d:3a:38:a7:fd
setup network yes
use static ip no
ip 192.168.0.200
subnetmask 255.255.255.0
default gateway 192.168.0.1
dns 0.0.0.0
dns 0.0.0.0
setup delay 0

Edited by Banks860, 27 March 2011 - 08:40 PM.


#4 Heimdall

Heimdall

    X-S Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 27 March 2011 - 08:59 PM

When your PC and your Xbox are both connected to your router do they both have IP addresses in the same subnet? Once they do then the rest is simple.....

#5 Banks860

Banks860

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts
  • Location:CT
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 March 2011 - 09:14 PM

sweet im connected i see folders c,d,e,f,x,y,z. where do i put emulaters and app's, in what folder? and is there anything else i should know


#6 Heimdall

Heimdall

    X-S Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 27 March 2011 - 09:18 PM

Back up your eeprom to your PC.

Put your apps in E:\Apps\, each app in its own folder.

Put the emulators in E:\Emulators\, or in F:\Emulators if you don't have enough space in E:\

#7 Banks860

Banks860

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts
  • Location:CT
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 March 2011 - 09:26 PM

ok so im able to connect but now i cant trasfur any files, folders nothing...

#8 Banks860

Banks860

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts
  • Location:CT
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 March 2011 - 09:44 PM

so ive tryed files in folders, just the zip file rar. an all im getting is requested action not taken. or only 226 free so i went to F an it still wont trasfur in there ether


wtf now im getting a 07 service required message plz help iv got my eepom or what ever you call it on my AR MU

Edited by Banks860, 27 March 2011 - 09:58 PM.


#9 Banks860

Banks860

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts
  • Location:CT
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 March 2011 - 10:23 PM

i love how 49 people have looked at this post an yet ppl arnt saying shit. im getting fuckin pissed i just softmodded this fucking thing today got it connected to fxp an when i try to put a fucking app on it it doint work an now i get a 07 service message.

#10 Heimdall

Heimdall

    X-S Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,749 posts
  • Location:UK
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 27 March 2011 - 10:36 PM

Error 07 is normally a loose IDE cable. Check that first, then try all of the other suggestions here.

Your first post was under 3 hours ago. Stop imagining that people owe you any help, and that there is some implied obligation for people to respond in any given timescale, or that your childish tantrums will make people want to help you. If you want an SLA then pay for help, otherwise stop being so ungrateful.

Edited by Heimdall, 27 March 2011 - 10:42 PM.


#11 Banks860

Banks860

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts
  • Location:CT
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 March 2011 - 10:54 PM

freedom of speach dog im alowed to get pissed an say what i want, so is evey one eles in the USA. ( unless your in jail )haha but how do i fix a timed out hard drive, i have the eeprom backed up on my MU can i use any hard drive? is it a long and hard pros... and if there is someone out there that knows every thing to know about this can me an that person talk. i have yahoo skype, cell phone, its ezer then typing in waiting

some ppl ant do the reading talking with the waiting, seeing with your own eyes is really the only way i learn.

Edited by Banks860, 27 March 2011 - 11:00 PM.


#12 CNC3TibWars

CNC3TibWars

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 23 posts

Posted 28 March 2011 - 01:56 AM

So did you check all the IDE cables ? I havent dealt with xbox 1 in awhile but I may be able to help some.

#13 fallenangle

fallenangle

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 904 posts

Posted 28 March 2011 - 01:00 PM

QUOTE(Banks860 @ Mar 27 2011, 08:23 PM) View Post

i love how 49 people have looked at this post an yet ppl arnt saying shit. im getting fuckin pissed i just softmodded this fucking thing today got it connected to fxp an when i try to put a fucking app on it it doint work an now i get a 07 service message.



We all get frustrated with this stuff at times but you're going to have to calm down mate and learn some manners. Even if it's not directed at anyone in particular if you respond like that you will just be ignored.

Of course a lot of people are going to look at a new thread precisely because they want to help. But if they don't know the answer or, more likely, simply don't understand your description of the problem they're not going to waste their time and yours posting.

Listen to what Heimdall says, he's one of the top Xbox gurus here and really knows his stuff. If anybody can help you he can.



#14 Chancer

Chancer

    Don't You Trust me?

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18,687 posts
  • Gender:Male
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 28 March 2011 - 06:01 PM

QUOTE(Banks860 @ Mar 27 2011, 10:54 PM) View Post
freedom of speach dog im alowed to get pissed an say what i want, so is evey one eles in the USA. ( unless your in jail )hah.

Not on here





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users