Jump to content


Photo

Help With Duo X3 Modchip


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 micmou

micmou

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 02 July 2011 - 06:04 PM

I have recently bought a pre-modded xbox from modshopplace i bought and when it came the box was caved in i got it out of the box and plugged it in turned it on and it worked fine then i decided to transfer over some emulators and fable fable would not transfer but all the emulators and trainers did i rebooted it and it goes to the red X with the duo x3 sign at the top it sits there for a little bit then the video blanks out and it goes to original xbox X and then the light starts blinking green and then error 5

somebody plz help

#2 turfster

turfster

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 398 posts
  • Location:USA
  • Interests:Music, Golf, and fixing electronics
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 02 July 2011 - 07:04 PM

If you hold the power button for 2 secs on boot up chip is enabled. If you just press power button chip is disabled. Maybe you disabled it. Otherwise it is a wiring issue with the chip most likely or you deleted the dashboard somehow. Get a copy of slayers 2.7 and see if it boots. Reinstall your dashboard like unleash x. Evo or xbmc

Edited by turfster, 02 July 2011 - 07:07 PM.


#3 satsuke

satsuke

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 07 December 2011 - 04:50 AM


Hello everyone I am new to this forum.

THANK_FOR_ALL biggrin.gif biggrin.gif


Hello everyone I am new to this forum.

THANK_FOR_ALL biggrin.gif biggrin.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users