Jump to content


Photo

Aladdin 64 Boots Up Super Slow On Hacked Bootup


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 YoZee

YoZee

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 108 posts
  • Location:Chi-Town
  • Interests:mods<br />modding<br />xbox<br />xbox 360<br />halo<br />halo 2<br />halo 3
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 26 August 2011 - 09:38 PM

title says it all basicly.

i found out there is an aladdin chip in the xbox. but it wont boot up at normal speed and the transition from the xbox boot screen to the evox dash is like 15 minutes. 160gb hd. regular xbox dash boots when i use normal boot. also i can use the 007hack to gain ftp access via unleashX dash.

help please =) anything can help.

thanks again.

-yoz

#2 YoZee

YoZee

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 108 posts
  • Location:Chi-Town
  • Interests:mods<br />modding<br />xbox<br />xbox 360<br />halo<br />halo 2<br />halo 3
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 26 August 2011 - 10:28 PM

NOTE: it does boot 100% fine when boot to M$ dash and also 100% when boot up xbox game(007) and 100% fine when in 007 hack and anything after that.

Edited by YoZee, 26 August 2011 - 10:28 PM.


#3 steveo1978

steveo1978

    Local Retard

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,967 posts
  • Gender:Male
  • Location:north carolina
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 27 August 2011 - 03:01 AM

try flashing another bios to the chip that might solve your issue

#4 YoZee

YoZee

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 108 posts
  • Location:Chi-Town
  • Interests:mods<br />modding<br />xbox<br />xbox 360<br />halo<br />halo 2<br />halo 3
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 27 August 2011 - 08:09 PM

oh, geez lol. i dont know how to do that. but i shall look it up.

#5 YoZee

YoZee

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 108 posts
  • Location:Chi-Town
  • Interests:mods<br />modding<br />xbox<br />xbox 360<br />halo<br />halo 2<br />halo 3
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 27 August 2011 - 10:17 PM

Can you or anyone point me to a good guide on this?

Edited by YoZee, 27 August 2011 - 10:30 PM.


#6 YoZee

YoZee

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 108 posts
  • Location:Chi-Town
  • Interests:mods<br />modding<br />xbox<br />xbox 360<br />halo<br />halo 2<br />halo 3
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 31 August 2011 - 03:21 AM

using the spider chip reflash cd didnt help me. it either flashed the same bios or didnt flash at all.

#7 YoZee

YoZee

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 108 posts
  • Location:Chi-Town
  • Interests:mods<br />modding<br />xbox<br />xbox 360<br />halo<br />halo 2<br />halo 3
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:unknown

Posted 31 August 2011 - 04:44 AM

well, slayer's 2.6 helped me! got my f drive and speed bacxk by reformating the hdd! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jester.gif rolleyes.gif

#8 caaraa

caaraa

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 42 posts

Posted 07 October 2011 - 11:54 AM

try flashing another bios to the chip that might solve your issue
IPB Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users