Jump to content


Photo

Backup Madden Issues


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 q-live

q-live

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 84 posts

Posted 06 September 2011 - 03:37 AM

I tried backing up my madden 12 and it wont play. Is there something extra i needed to do with the new madden??

#2 KiwiXboxer

KiwiXboxer

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 21 posts

Posted 06 September 2011 - 04:05 AM

Hey there,

Did you run the original in the console? if so .... did it ask to update to the new version of dashboard?

Also what error is coming up? "Unsupported disc format"?

If so ,..... what version of IXtreme are you running.

Try updating firmware to the latest LT+ 1.9 version ..... and make sure you check the the image with AGBX to make sure it has the correct patches.....

Anyone else with another take on this? or better solution?

Cheers
Kiwi
biggrin.gif

#3 jamiebarrington

jamiebarrington

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 133 posts

Posted 06 September 2011 - 04:10 PM

QUOTE(q-live @ Sep 6 2011, 03:37 AM) View Post

I tried backing up my madden 12 and it wont play. Is there something extra i needed to do with the new madden??



QUOTE(KiwiXboxer @ Sep 6 2011, 04:05 AM) View Post

Hey there,

Did you run the original in the console? if so .... did it ask to update to the new version of dashboard?

Also what error is coming up? "Unsupported disc format"?

If so ,..... what version of IXtreme are you running.

Try updating firmware to the latest LT+ 1.9 version ..... and make sure you check the the image with AGBX to make sure it has the correct patches.....

Anyone else with another take on this? or better solution?

Cheers
Kiwi
biggrin.gif



It would help to give abit more info, for eg what current FW you have and state what you have exactly tried. KiwiXboxer got it almost bang on, update to latest dashboard if not done so, upgrade to LT+1.91 NOT 1.9 and run the game through ABGX to make sure it is patched correctly and while your there id also now check to see if you are flagged for a ban as this maybe the case if you hadn't applied the correct patches depending on the FW you have.


Also any mods read this i believe this should be moved to newbie section?

Edited by jamiebarrington, 06 September 2011 - 04:14 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users