Jump to content


Photo

Strange Glitching Jasper And Maybe A New Finding


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 antalpromille

antalpromille

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 80 posts
  • Location:Sweden
  • Interests:mods and repair
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 10 November 2011 - 08:59 PM

hi everyone!
i was just about to glitch a jasper cb 6750 and thought i would try the alternative U5B2 (1.8v) instead of diodes mod.
so i have everything soldered exept the 1.8v, this means i have no diodes, resistors or capacitors at the moment. so i started up this jasper to se if it was 1.8v at U5B2 and it booted. tryed again and it booted. went to my tv and connected everything and it still booted and i got xell.

might this be a new finding or is it just this machine that does this?

maybe someone can test and se if ve can get some kind of confirmation?

#2 alfahelix

alfahelix

    X-S Young Member

  • Members
  • Pip
  • 32 posts

Posted 10 November 2011 - 10:06 PM

Yes it's working but not a new finding. all your diodes resistor and cap used to lower 3.3v to 1.2v-1.8v I don't really know. My system working like that about 4-5 days. only added 1 inline diode for safety.
http://forums.xbox-s...howtopic=735015 check here.

#3 antalpromille

antalpromille

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 80 posts
  • Location:Sweden
  • Interests:mods and repair
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 10 November 2011 - 10:46 PM

QUOTE(alfahelix @ Nov 10 2011, 11:06 PM) View Post

Yes it's working but not a new finding. all your diodes resistor and cap used to lower 3.3v to 1.2v-1.8v I don't really know. My system working like that about 4-5 days. only added 1 inline diode for safety.
http://forums.xbox-s...howtopic=735015 check here.

just to clear some things, i did NOT connect 1.8v to pin 5 at my coolrunner-II and i DONT have the diodes, resistor and cap mounted. i have NOTHING connected to PIN 5 and it still boots.

so do we need 1.2-1.8v connected to pin 5?

you can se my install here, and i know you cant se the underside of the coolrunner but there is no diodes or cables there.
http://img51.imagesh...2/dsc0615xm.jpg

EDIT: uploaded modified diagram of how i did as people dont seem so understand
http://img607.images...llpostalter.jpg

Edited by antalpromille, 10 November 2011 - 10:53 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users