Jump to content


Photo

I've Gone Retarded...


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 bock9259

bock9259

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 07 July 2003 - 09:19 PM

I'm trying to flash my X2 lite with Xecuter2_4976.02_MulitiVer_256k.bin and it's giving me a file size error. I've taken off the flash protection jumper and can't find any other posts that might solve my problem. I get the following screen when I try to flash:

Manufacturers ID 01 Device ID d5
Flash Type XECUTER2
Error file size error



#2 Unreal7000

Unreal7000

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 185 posts
  • Location:Auburn, AL
  • Interests:Breakin stuff.
  • Xbox Version:v1.0

Posted 07 July 2003 - 09:22 PM

X2 lite is a 1mb bios use XBtools to copy itself 4 times to equal 1mb.

#3 bock9259

bock9259

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 2 posts

Posted 08 July 2003 - 01:39 AM

ok i've gone really fuckin' retarded now.....i was flashing the newest bios after i made it 1mb with XBtools and evox froze up so i thought to myself....just reboot your xbox and try again.....without realizing that it had already erased my old bios I hit the power switch...now my xbox won't come on....and I'm just gonna go to bed before I fuck somethin' else up so I hope when I get up in the mornin' there's a helpful post that'll inform me of what i need to do....have mercy....

#4 silentkiller

silentkiller

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 630 posts
  • Location:Chantilly, VA
  • Xbox Version:v1.0

Posted 09 July 2003 - 03:42 AM

It sounds like you've had a bad flash. You'll need an X2 Lite External Programmer or another modded xbox to hotswap your chip with.



#5 ChrisF

ChrisF

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,220 posts

Posted 09 July 2003 - 10:48 AM

Yeah - likely a bad flash. This was one of the reasons I got the pro. Programmer built right in.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users