Jump to content


Photo

E79 After Jtag


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 z4g

z4g

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 20 November 2011 - 08:00 PM

good morning people i have a problem with my jtaged xbox i have done it all my self and checked every solder with my multimeter from different points and i get continuity i ripped 3 nands all the same with no errors i also put the 2 files in to the new nand as per the tut all that went fine and flashed it back to my 360 it gets to loading the 360 logo then goes to e79 screen and i have checked all of the soldering again and it all checks out so any ideas anyone?

#2 shambles1980

shambles1980

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,092 posts
  • Location:wales uk
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 20 November 2011 - 10:00 PM

if your using diodes make sure they are facing the right way because they are polarized.

it can also be because of bad wieing, or broken traces you say you checked continuity though.. But i would still double and tripple check your solder points.

Edited by shambles1980, 20 November 2011 - 10:01 PM.


#3 z4g

z4g

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 20 November 2011 - 10:04 PM

i have checked that and replaced the diodes 3 times and then triple checked my triple checking.

#4 viper0831

viper0831

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 4 posts

Posted 28 November 2011 - 03:49 AM

Which tutorial did you use? If you are using some of the latest jtag tools you should just be able to create the freeboot nand and flash it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users