Jump to content


Photo

X360glitch And Jasper Bb512 Xell Boots No Freeboot?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 pigbait

pigbait

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 226 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 06 December 2011 - 06:18 AM

ok well here is my setup, jasper 512, x360glitch, 3 good nand, xell boots in 2-5 seconds everytime, freeboot just sits at black screen, flashed freeboot with 360nandflasher, and also tried RAWFLAH v3 in xell, still black screen.... i also installed a new x360gltch and redid all the wires. whats the deal?

#2 pigbait

pigbait

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 226 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 06 December 2011 - 08:48 AM

I've been at this Xbox for 4 days straight original nand flashes back and boots, I'm at a loss?

#3 antalpromille

antalpromille

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 80 posts
  • Location:Sweden
  • Interests:mods and repair
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 06 December 2011 - 11:30 AM

QUOTE(pigbait @ Dec 6 2011, 06:18 AM) View Post

ok well here is my setup, jasper 512, x360glitch, 3 good nand, xell boots in 2-5 seconds everytime, freeboot just sits at black screen, flashed freeboot with 360nandflasher, and also tried RAWFLAH v3 in xell, still black screen.... i also installed a new x360gltch and redid all the wires. whats the deal?

if xell boots then its something wrong with your freeboot image. i have done BB jaspers before and they work, last time i tried making the image with latest jtag tool and it works good.

#4 pigbait

pigbait

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 226 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 07 December 2011 - 04:56 AM

ok well i found a fix posted on XBOX HACKERS and its simple, on the x360glitch website the install tells you to bridge R3 well its wrong!!!! you need to bridge the SLIM bridge and it boot in seconds


#5 sskillz

sskillz

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 9 posts

Posted 18 February 2012 - 04:23 PM

I'm happy it works for you, but If xell booted than that must mean the CPU was successfully glitched
and the chip was working. Since that is all it does, it probably was a wrong image.

#6 pigbait

pigbait

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 226 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 23 February 2012 - 11:12 AM

Well I have use like 10 of these chips and my best glitch times are by jumping the slim pionts, so I just stick to that now




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users