Jump to content


Photo

Bad Kprobe Results On Mkm003 Media


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Ryan87500

Ryan87500

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 23 posts

Posted 30 December 2011 - 06:39 AM

I am using MKM003 media and a IHAS 324 drive. I am not getting good Kprobe results. I have tried burning at 4x and 2.4x. I have not tried checking the OPC box yet.

Is there anything else I should try.

IPB Image

Uploaded with ImageShack.us

#2 smiffy01uk

smiffy01uk

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 28 posts

Posted 30 December 2011 - 09:49 AM

Try booting into safe mode and then burn.

#3 Ryan87500

Ryan87500

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 23 posts

Posted 30 December 2011 - 04:41 PM

What does safe mode do? Does the computers speed impact the burn at the second layer? I am using an older computer to burn the game.

#4 Rammieone

Rammieone

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 111 posts
  • Location:Uk
  • Interests:Xbox Live<br />Football <br />Computers
  • Xbox Version:v1.6b
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 04 January 2012 - 02:15 AM

QUOTE(Ryan87500 @ Dec 30 2011, 03:41 PM) View Post

What does safe mode do? Does the computers speed impact the burn at the second layer? I am using an older computer to burn the game.



Yes mate safe mode means there is the least amount of other resources being used and so allows a slightly more stable way to burn them in.
Also with a older Pc maybe the data is having to wait when being burned which could effect the outcome too.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users