Jump to content


Photo

Can I Plug In A Xbox 360 To A Sdtv?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 badboyz_Anas

badboyz_Anas

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 29 January 2012 - 09:36 PM

this might make me sound like i've been livng in the stone age but i dont have a HDTV and all i have is a SDTV so i was wondering if i cud plug in a xbox 360 to my sdtv..?? uhh.gif

Edited by badboyz_Anas, 29 January 2012 - 09:38 PM.


#2 Ranger72

Ranger72

    MOD GOD

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,808 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cumberland MD.
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 29 January 2012 - 09:39 PM

Yea with composite cables.

#3 bucko

bucko

    Super Moderator

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,997 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 29 January 2012 - 10:28 PM

QUOTE(Ranger72 @ Jan 29 2012, 08:39 PM) View Post

Yea with composite cables.



Yup or "Scart" if you are in Europe. The composite cable usually comes with a scart adapter in Europe. At least that what I got.

Remember to set it as SDResolution although it should auto detect it anyway I think.

#4 badboyz_Anas

badboyz_Anas

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 30 January 2012 - 04:50 AM

Will the gameplay and graphics be as good or will they be seriously compromised???

#5 brandogg

brandogg

    X-S Messiah

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,091 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 30 January 2012 - 05:54 AM

Gameplay should be identical (aside from say, missing out on widescreen), graphics will take a noticeable hit.

#6 steveo1978

steveo1978

    Super Moderator

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,966 posts
  • Gender:Male
  • Location:north carolina
  • Xbox Version:v1.2
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 30 January 2012 - 05:58 AM

you can also get a VGA cable for the 360 and get HD graphics on a PC monitor.

http://www.ebay.com/...=item5ae2903c1f

#7 del72

del72

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 84 posts

Posted 30 January 2012 - 11:23 AM

QUOTE(steveo1978 @ Jan 30 2012, 04:58 AM) View Post

you can also get a VGA cable for the 360 and get HD graphics on a PC monitor.

http://www.ebay.com/...=item5ae2903c1f





ive tried a vga cable in the past but never really taught the quailty of the pic was all it should have been

#8 tomgreen99200

tomgreen99200

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,556 posts
  • Location:Florida
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 01 February 2012 - 11:39 PM

VGA hooked up to a HD monitor or TV is far better than SD. You may need to play with the settings on the console a bit to get the best picture.

Edited by tomgreen99200, 01 February 2012 - 11:39 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users