Jump to content


Photo

Not Boot Xell (no Signal) Xbox Trinity/slim Coolrunner


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 jgcramer

jgcramer

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 19 February 2012 - 01:11 AM

Hello,

I have moded my Xbox with The coolrunner and nand-x.

1. Read nand twice and compare it
2. Created The ccs
3. Programed The coolrunner
4. Wired the coolrunner
5. programd the controller with The ccs

Booted up my box but no signal

Cooleunner power led is turned on and one is blinking..

What could be The problem to look into?

If i disconect The coolrunner and flash back The nand my Xbox wil boot.

#2 steveo1978

steveo1978

    Local Retard

  • Head Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,967 posts
  • Gender:Male
  • Location:north carolina
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v5.0 (360S - trinity)

Posted 19 February 2012 - 02:20 AM

ccs? you mean ecc? What did you use to create the ecc file?


#3 jgcramer

jgcramer

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 19 February 2012 - 10:54 AM

sorry it was a indead a ecc file (image_00000000.ecc)

I have used 360_Multi_Builder_v0.4 to create this file with option 1 and flased it with nand pro 3

have found a new version 0.7 .. but same result

- 1 Coolrunner LED burns
- 1 Coolrunner LED blinks
- Led from colsole burns also

No signal/booting on TV with AV cable.

Coolrunner switches are on Slim and Normal (have bin there all the way) have also switched the switched to phat ans slim ..

Edited by jgcramer, 19 February 2012 - 11:15 AM.


#4 jgcramer

jgcramer

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 19 February 2012 - 11:33 AM

Have some pics:

http://www.mijnalbum.nl/Album=PHMIWEBQ

I have made a fix because of al failure between FT3N2 and R3B15 because of a defect line ..

Xbox boot fine (normale without the coolrunner and default nand)

#5 jgcramer

jgcramer

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 20 February 2012 - 07:23 PM

nobody?

#6 jgcramer

jgcramer

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 5 posts

Posted 21 February 2012 - 07:07 PM

Have installed The 68nF (GND-cool.gif and now it boot into the Xell!

Normal boot takes aprox 1minute sad.gif i have seen that i have to modify The wirering places...

#7 tyiphius

tyiphius

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 6 posts

Posted 22 February 2012 - 05:05 AM

Get the slim_post qsb
http://www.xconsoles...x-360-Slim.html
Every slim is different. Try all the different lengths and see which one makes it boot fastest.
it really does help. i had a slim that was booting 2-20 seconds.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users