Jump to content


Photo

Need Help Flashing Phat Liteon Dg-16d2s To Lt3.0, Applied Dashboard Up


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Jbasto

Jbasto

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 251 posts
  • Location:Not Fare But Not To Close
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 15 March 2012 - 05:04 AM


I'm hoping someone can help me with the steps that I need to take to flash the LiteOn DG-16D2S to iXtreme LT3.0. Its a friend of mine that moved from Cali to NY and he lost all his files.

It has a Blaster CK + plus i dont have the Dummy.bin. So i was trying to use the BCK but all i got was Status 0X51

I've gone through the JungleFlasher tutorial but I don't see nothing using Blaster CK. I understand what I need to do but this one is driving me nuts. It's very confusing and there's not info- I can't seem to figure out which path I need to take.

Can someone help me out?

Thanks!!


#2 Jbasto

Jbasto

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 251 posts
  • Location:Not Fare But Not To Close
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 15 March 2012 - 04:39 PM

QUOTE(Jbasto @ Mar 15 2012, 12:04 AM) View Post

I'm hoping someone can help me with the steps that I need to take to flash the LiteOn DG-16D2S to iXtreme LT3.0. Its a friend of mine that moved from Cali to NY and he lost all his files.

It has a Blaster CK + plus i dont have the Dummy.bin. So i was trying to use the BCK but all i got was Status 0X51

I've gone through the JungleFlasher tutorial but I don't see nothing using Blaster CK. I understand what I need to do but this one is driving me nuts. It's very confusing and there's not info- I can't seem to figure out which path I need to take.

Can someone help me out?

Thanks!!


Okay so i think he found the dummy.bin now can i just hit erase liteon command on jf ??

#3 filletofish

filletofish

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 152 posts

Posted 15 March 2012 - 05:09 PM

If you've got your dummy.bin you can "Liteon Erase".

Piece of cake from there, straight into vendor mode no messing around.

#4 Jbasto

Jbasto

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 251 posts
  • Location:Not Fare But Not To Close
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 16 March 2012 - 02:48 PM

QUOTE(filletofish @ Mar 15 2012, 12:09 PM) View Post

If you've got your dummy.bin you can "Liteon Erase".

Piece of cake from there, straight into vendor mode no messing around.



Thanks will try that biggrin.gif

#5 iateshaggy

iateshaggy

    X-S Hacker

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,514 posts
  • Xbox Version:v1.6
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 16 March 2012 - 08:03 PM

be sure to verify the dummy to your drive b4 you blindly erase it (right click in source box).
http://jungleflasher...ngleFlasher.pdf




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users