Jump to content


Photo

Xell Hangs At Usb Checks


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kip3000

kip3000

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 22 posts
  • Location:S W Michigan USA
  • Interests:Game console repair. All kinds.
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 22 March 2012 - 01:43 PM

I searched but couldn't find anything similar to this problem. I have a slim that I have just rgh'ed. -Almost.
I used J-Runner to dump the nand twice, Confirmed that the matched and then I created ECC image. I wrote ECC to the Nand and programmed/ installed my Coolrunner rev. b. The machine glitches into Xell but hangs at the portion of the program which checks for usb devices. Onscreen says that there is a new usb device connected but really, there is nothing plugged in.
Has this been an issue for anyone in the past?
Any advice would be appreciated.

#2 Takashi

Takashi

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,744 posts
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 22 March 2012 - 04:31 PM

I had that happen on a phat xenon once, after close inspection it ended up being a missing/broken surface mount component, be damned if i remember where it was so long ago. Begin there, look for missing components
or shorts somewhere.

#3 kip3000

kip3000

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 22 posts
  • Location:S W Michigan USA
  • Interests:Game console repair. All kinds.
  • Xbox Version:v1.4
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 22 March 2012 - 08:54 PM

KK thanks I will look it over prolly tomorrow night. I have to work a double.
Thanks again

#4 xpa12

xpa12

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 77 posts
  • Location:Manchester, England
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 25 March 2012 - 04:49 PM

Sorry mis-read the post. please ignore this.

Edited by xpa12, 25 March 2012 - 04:51 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users