Jump to content


Photo

Red/green/orange Flashing Led


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 blahkamehameha

blahkamehameha

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 28 April 2012 - 10:51 PM

Used HeXEn to upgrade to a larger hdd in my xbox. Use UnleashX dash.

Everything's been working great for weeks. However, i've noticed my led is flashing red/green/orange now, but it was solid orange for weeks after running hexen. I went to the settings to see if the default led color had somehow been changed, but its still on default. When i tried to change it, the three colors still just continue to flash.

I don't notice anything wrong with my xbox. i can still load iso files just fine, so anyone know what caused this and if there's a problem?

#2 Dark-vash

Dark-vash

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 3 posts

Posted 27 November 2012 - 03:44 AM

I have a red ring.... although it works just fine...
If someone knows how to know what's wrong, would be nice.

#3 myfirstxbox

myfirstxbox

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 12 posts

Posted 14 May 2013 - 05:18 AM

I had that same flashing problem .. was you need to set the time and date .


#4 CharlieEddn

CharlieEddn

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 1 posts

Posted 31 May 2013 - 07:04 AM

I replaced my Xbox 2 days ago and I am having this problem from yesterday.Is it due to the new Xbox or is there some other technical problem?


Edited by steveo1978, 31 May 2013 - 04:43 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users