Jump to content


Photo

Rgh Updated Then Flashed To Old Dash


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 XGO PARADOX

XGO PARADOX

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 26 June 2012 - 10:51 PM

I was recently trying to re-RGH my slim so I plugged in my NAND-x and connected it to my QSBs and flashed to my hacked image and when I turned on the console BLANK SCREEN CR has no green light flash and the console does nothing so what can I do to update the dump or create a new stock NAND from a donor?

#2 XGO PARADOX

XGO PARADOX

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 27 June 2012 - 01:50 AM

can someone please tell me what to do fast I need this done by tomorrow!

I like how this was moved to newbie chat like I'm some 5 year old who can't play Halo

#3 XGO PARADOX

XGO PARADOX

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 27 June 2012 - 05:01 AM

update: been reading up on some stuff came across something about the LDV and was wondering if I change the LDV of the old image to match that of the new image could I flash that to the console and update normally then take a NAND dump and RGH?

#4 boflc

boflc

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 389 posts
  • Xbox Version:none
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 27 June 2012 - 07:04 AM

i don't /quite/ follow what you did, but it sounds like you flashed an old gg/xebuild image with a lower CF LDV onto your system that had been updated since that image was built.

in that case, simply rebuild a new xebuild image (or retail image) based on your previous xebuild or original nand dump. however, in options.ini, edit cfldv= to match what it should be.

(what it should be depends on the number of updates you've done since that dump was made + that dump's cfldv).


#5 XGO PARADOX

XGO PARADOX

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 13 posts

Posted 15 July 2012 - 03:14 AM

QUOTE(boflc @ Jun 26 2012, 11:04 PM) View Post

i don't /quite/ follow what you did, but it sounds like you flashed an old gg/xebuild image with a lower CF LDV onto your system that had been updated since that image was built.

in that case, simply rebuild a new xebuild image (or retail image) based on your previous xebuild or original nand dump. however, in options.ini, edit cfldv= to match what it should be.

(what it should be depends on the number of updates you've done since that dump was made + that dump's cfldv).

I get this build error
Building nand using xeBuild (this may take a while):

---------------------------------------------------------------
xeBuild v1.03.512
---------------------------------------------------------------
building retail image


**** could not read cba_9231.bin (-1) ****

******* ERROR: critical bootloader files are missing, cannot proceed!



***** FATAL BUILD ERROR: -1 unable to complete NAND image

---------------------------------------------------------------
xeBuild Finished. Have a nice day.
---------------------------------------------------------------
xeBuild ERROR: image build error
ERROR: There was one or more fatal errors: 1 errors during the build process
Cleaning data and temporary directories... Done!


****** The app has now finished! ******



#6 SNAAAKE

SNAAAKE

    X-S Expert

  • Members
  • PipPipPip
  • 606 posts

Posted 02 August 2012 - 04:51 AM

dump the current nand you have in there and try to build the image using that?

I had this exact same problem with one of my JTAG tho. not rgh. somehow jrunner was able to build a new clean image and the jtag started working again after I flashed it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users