Jump to content


Photo

Another 2.2 Pro Problem


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 LiquidCell

LiquidCell

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 466 posts
  • Location:Canada, Ontario
  • Interests:Hah!
  • Xbox Version:unk

Posted 14 July 2003 - 07:56 PM

Ok after sending back the first faulty 2.2 Pro, I installed this 2.2 Pro I just received back (a new one) and when i turn it on, I get no audio/video at all, but when the mod is off it boots to retail, I HAVE NOT FLASHED the mod, I have tested and checked all the wires and the ground point OVER and OVER again but not sure what the hell to do, the mod also gives me fragging when the programmer is attached to my pc.

#2 CaliSurfer008

CaliSurfer008

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,458 posts
  • Interests:Brahm is a whore
  • Xbox Version:v1.0

Posted 14 July 2003 - 09:03 PM

did you use the top d0 or alt?

#3 LiquidCell

LiquidCell

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 466 posts
  • Location:Canada, Ontario
  • Interests:Hah!
  • Xbox Version:unk

Posted 14 July 2003 - 09:16 PM

alt, i know the d0 is fine cuz its switchin over to the mod though

#4 CaliSurfer008

CaliSurfer008

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,458 posts
  • Interests:Brahm is a whore
  • Xbox Version:v1.0

Posted 14 July 2003 - 09:22 PM

fully remove the chip and reinstall it...


#5 LiquidCell

LiquidCell

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 466 posts
  • Location:Canada, Ontario
  • Interests:Hah!
  • Xbox Version:unk

Posted 14 July 2003 - 09:23 PM

done that before, still nothin

#6 CaliSurfer008

CaliSurfer008

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,458 posts
  • Interests:Brahm is a whore
  • Xbox Version:v1.0

Posted 14 July 2003 - 09:34 PM

what version of xbox do u have?!

#7 LiquidCell

LiquidCell

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 466 posts
  • Location:Canada, Ontario
  • Interests:Hah!
  • Xbox Version:unk

Posted 14 July 2003 - 09:37 PM

v1.0
wire install
tested everything w/ a multimeter, everything came back w/ a reading

#8 CaliSurfer008

CaliSurfer008

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,458 posts
  • Interests:Brahm is a whore
  • Xbox Version:v1.0

Posted 14 July 2003 - 09:38 PM

lol...

you must just have bad luck...send it to someone for an install bro

I know Xeero does em

#9 LiquidCell

LiquidCell

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 466 posts
  • Location:Canada, Ontario
  • Interests:Hah!
  • Xbox Version:unk

Posted 14 July 2003 - 09:41 PM

I've installed a whole bunch of X2.2 Lite mods, pro is not really any different cept for the programmer, and I am an installer lol, I had one faulty 2.2 Pro sent to me so they guy sent me a new one and this one doesn't have nearly as many probs as the last one did, the last one did fragging on any xbox it went in, lol

#10 CaliSurfer008

CaliSurfer008

    X-S Knowledgebase

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,458 posts
  • Interests:Brahm is a whore
  • Xbox Version:v1.0

Posted 14 July 2003 - 09:42 PM

lol...well I really dont know what to tell you!

#11 B1ff

B1ff

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 111 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 14 July 2003 - 09:56 PM

Carefully read this topic.

#12 LiquidCell

LiquidCell

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 466 posts
  • Location:Canada, Ontario
  • Interests:Hah!
  • Xbox Version:unk

Posted 14 July 2003 - 09:57 PM

heh, thanks for tryin though man
im reinstalled it again usin flux and crap

#13 LiquidCell

LiquidCell

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 466 posts
  • Location:Canada, Ontario
  • Interests:Hah!
  • Xbox Version:unk

Posted 14 July 2003 - 11:45 PM

still nothing, tried it on my other xbox and does the same thing, im starting to think there was a small wave of bad mods shipped

#14 WodMan

WodMan

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,186 posts

Posted 15 July 2003 - 01:24 AM

There is nothing wrong with your install, it is the damn Cromwell BIOS, it is like my ass. Mine did the same thing, I pulled apart another box with a 2.1 lite in it, booted it and swapped, flashed my 2.2Pro with 4977, stuck it back in the original box and it worked fine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users