Jump to content


Photo

Bad Flash Please Help


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 jasonkid

jasonkid

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 94 posts

Posted 15 July 2003 - 07:33 PM

i got messiha-x already install long time ago now i try to flash my on board bios by connect the solder points and disable the modchip though evo everything went well then it hang about 1/4 of the fash i wait for couple minutes nothing happen it keep hanging then i turn off the box and reboot now the machine won't boot anymore it only give me black creen, my question is there a way to fix this problem or is my box death please someone give me an idea thanks sad.gif

#2 sharkzor

sharkzor

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 74 posts
  • Location:the nehterlands
  • Xbox Version:v1.1
  • 360 version:v4.0 (jasper)

Posted 15 July 2003 - 08:19 PM

1/4 .... did you try to flash a 256k bios?
tsop is 1mb

#3 jasonkid

jasonkid

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 94 posts

Posted 15 July 2003 - 08:38 PM

yeah that might be the problem. its there anyway at all to fix this.thanks in advange

#4 fearce

fearce

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 11 posts

Posted 15 July 2003 - 08:47 PM

did you try re-enabling the mod chip?

#5 jasonkid

jasonkid

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 94 posts

Posted 15 July 2003 - 09:09 PM

i did take the switch out and unsolder the point still it won't boot.

#6 jasonkid

jasonkid

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 94 posts

Posted 15 July 2003 - 09:58 PM

anyone?

#7 Pir8

Pir8

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 90 posts

Posted 15 July 2003 - 10:46 PM

Hi!!
It doesnt matter if you use a 256kb Bios to flash your TSOP cause Evox automatically Mirror the file to the 4 Banks! biggrin.gif So this is not the reason why you fu#$%% your TSOP biggrin.gif
You can try installing 2 Switchs to A18 & A19 and boot from the 4 banks one at a time.
http://www.xboxscene...tibios-tsop.php
if you are lucky it will boot with one of the banks.
Or you can buy a new flashable Modchip.

Edited by Pir8, 15 July 2003 - 10:52 PM.


#8 jasonkid

jasonkid

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 94 posts

Posted 15 July 2003 - 11:01 PM

thank you one last question do i have to remove the modchip for multibios method

#9 Pir8

Pir8

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 90 posts

Posted 15 July 2003 - 11:05 PM

Yes.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users