Jump to content


Photo

Xsnes9x


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Foe-hammer

Foe-hammer

    X-S Messiah

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,416 posts
  • Location:Wyoming
  • Interests:Hunting, fishing, body building, video games
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 25 July 2003 - 04:34 PM

Lantus, on your next xsnes9x update, if you would, please consider adding auto select for progressive 480p and 480i, like all the other emu's on the xbox. Because i have to blindly set it back and forth from my progressive only monitor and my interlace only tv. And it just hangs in the loading screen when it is already set in 480p, when trying to boot it on my interlace tv. Just a thought. Thanks again for the great emu.

And again, if you need any help with the higher res video (need a transcoder), let me know.

#2 FaMiNe

FaMiNe

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 150 posts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 25 July 2003 - 04:45 PM

You'll have better chances of him reading this if you post on his forum (www.lantus-x.com)

#3 ZASADAR

ZASADAR

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 954 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 06 August 2003 - 08:37 AM

i have the same problem did the same thing did you ever get it working again?

#4 ZASADAR

ZASADAR

    X-S Genius

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 954 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:v3.0 (falcon)

Posted 06 August 2003 - 02:09 PM

ok got it all you have to do is goto msdash and delete the xsnes9x saving and your settings will be back to default

#5 D-Sisive

D-Sisive

    X-S Member

  • Members
  • Pip
  • 70 posts

Posted 07 August 2003 - 12:22 AM

i fixed the same problem by running a older version, then reseting screen defaults after loading a rom






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users