Jump to content


Photo

No 5.1 Sound


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 foaley

foaley

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 14 October 2002 - 12:12 PM

How do I get 5.1 sound to work on 1.8.2594 dashboard with evox 2.4 homebrew chip?
sad.gif

#2 flashbak

flashbak

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 178 posts

Posted 14 October 2002 - 12:46 PM

That's a function of your settings --> sound through your original MS Xbox dashboard. If you rename the original MS xboxdash.xbe file (hopefully you backed it up) to msxboxdash.xbe and put in your C: partition you can then choose it from the Evo-X menu option MS Dashboard.

#3 foaley

foaley

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 16 October 2002 - 08:57 AM

How do I tell if original MS xboxdash.xbe file is backed up?
I did not put the chip or dashboard on my xbox

#4 opjose

opjose

    X-S Transcendental

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6,809 posts

Posted 16 October 2002 - 09:35 AM

Choose the MSDASHBOARD entry on your Evolution-X menu. If it's there and comes up you are all set.

If not, hope that it's on the hard drive.

FTP to your Xbox and see what are the names of the .XBE files on the C:\ drive's root directory.

One may be the original MSdashboard.

#5 foaley

foaley

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 16 October 2002 - 12:01 PM

Question

When running games off the hard drive can you have them in 5.1 and change the hertz settings? the reason why i am asking is because my metz tv goes black and white when on 60hz. My tv runs PAL and NTSC movies fine though.

#6 foaley

foaley

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 8 posts

Posted 18 October 2002 - 12:29 AM

anyone




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users