Jump to content


Photo

2.2 Pro Installed -- Now Frag


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 ganter

ganter

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts

Posted 30 July 2003 - 02:06 PM

I installed my 2.2 pro and it booted up to cromwell screen.. so I made a CD with the Bios.bin and put it in... went through the flashing motions and went off... now when i boot back up it just frags.. I can't get the xbox bios manager to recognize.. just says no excutor pro found... I'm using 6 ft. cable and tryed everything... Any help would be greatly appreciated....

#2 ganter

ganter

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts

Posted 30 July 2003 - 02:36 PM

ANYONE ANYONE?? HEH

#3 msn25

msn25

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 793 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 30 July 2003 - 02:40 PM

more than likely u got a bad bios image or created it wrong...

...only way to resolve your problem is one of two ways...

(1) Have a box with a working mod chip and do a HOTSWAP FLASH

...to do a hot swap flash...boot your working modded box to evox, take out the modchip, but the unflashed chip in, and flash the new chip in evox...

(2) Get a programmer and reprogram your chip

#4 ganter

ganter

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts

Posted 30 July 2003 - 02:48 PM

So basically there is nothing I can do with the lpt port to flash it.. or bootable cd or anything.. cause i know noone with mod in my community

#5 msn25

msn25

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 793 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 30 July 2003 - 02:56 PM

well if u cant get ur chip to boot...then theres nothing u can do....you can use the LPT port on ur computer WITH a programmer...

where you located?

...theres always the option of sending it to someone and having it hot flashed for ya... biggrin.gif ...let me know!

#6 ganter

ganter

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts

Posted 30 July 2003 - 03:57 PM

my puter won't recognize it... the x2 bios manager just says no excutor found... but its definitely there

#7 ganter

ganter

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts

Posted 30 July 2003 - 04:44 PM

I've just been told to not use the 6ft cable to just plug directly into my laptop... guess i can try that after work!!!


#8 msn25

msn25

    X-S Genius

  • XS-BANNED
  • PipPipPipPip
  • 793 posts
  • Xbox Version:unk

Posted 31 July 2003 - 12:09 AM

I guess i dont know what cable you speak of...

#9 Harry Paratestes

Harry Paratestes

    X-S Senior Member

  • Members
  • PipPip
  • 246 posts

Posted 31 July 2003 - 03:01 AM

The 6 foot cable is waaaay too long. The best bet is to remove the metal framework of the programmer and pile up some books and put your xbox on them and plug directly into the port of your pc. I did this for my first flash, now I have a 2 foot cable. Flashes fine but still refuses to verify. Dont worry if yours does not verify, I have never had one not work without verification.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users