Jump to content


Photo

X2.2 Pro 2 Weeks Old


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 newfie4ever

newfie4ever

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 366 posts

Posted 08 August 2003 - 12:13 AM

Hi I got a X2.2 pro last week and I have been buttin heads with it for the last 8 days or so. I can't get it to work. Anyone out there lookin to trade up maybe for a 2.2 lite or matrix I am game. I got all the original stuff it came with except the header pins( not sure where they are, but if I find them I;ll send it alone too). It comes with the programmer and stuff, you all seen the pics of them (its the red one).
Anyway , if someone is interested let me know.

Im in Canada.

#2 musical_mercenary_420

musical_mercenary_420

    X-S Enthusiast

  • XS-BANNED
  • 4 posts

Posted 08 August 2003 - 12:14 AM

is it fully working?

#3 newfie4ever

newfie4ever

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 366 posts

Posted 08 August 2003 - 12:37 AM

I could not get it to work on my machine. When installed it just rebooted twice then FRAG's. Most people said I didnt have it installed right. I just dont have the time or patients to play with it anymore.

#4 newfie4ever

newfie4ever

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 366 posts

Posted 08 August 2003 - 12:39 AM

But I cannot tell you if it is fully working because I could't get it to work. If I did I would not be looking to get rid of it.

#5 newfie4ever

newfie4ever

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 366 posts

Posted 08 August 2003 - 09:14 AM

Mod traded. Thanks tot those who inquired.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users