Jump to content


Photo

Evox On Dashboard Sub Menu


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 antfrog00

antfrog00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 10 August 2003 - 05:11 AM

Hi Everyone! MXM looks great, and I am considering switching to it as my Primary Dash. However, before I do that there is a problem I've been having. I can't get Evox to show up on my Dash folder! I've gone into my Menu.xml and tried both evoxdash.xbe and a "default.xbe" that's in my F partition. Here is my Menu.xml can someone tell me what to do.


<Menu>
<SubMenu>
<Title>Games</Title>
<SortField>title</SortField>
<Item>
<AutoDir Flatten="True" Recurse="True" DefaultOnly="True">F:games</AutoDir >
</Item>
<Item>
<AutoDir Flatten="True" Recurse="True" DefaultOnly="True">E:games</AutoDir>
</Item>
</SubMenu>
<SubMenu>
<Title>Emulators</Title>
<SortField>title</SortField>
<Item>
<AutoDir Flatten="True" Recurse="True" DefaultOnly="True">F:Emulators</AutoDir>
</Item>
<Item>
<AutoDir Flatten="True" Recurse="True" DefaultOnly="True">E:Emulators</AutoDir>
</Item>
</SubMenu>
<SubMenu>
<Title>Dashs</Title>
<EndSort />
<Item>
<Title>M$</Title>
<Description>Original Dashboard</Description>
<Exe>C:xboxdash.xbe</Exe>
</Item>
<Item>
<Title>Evox</Title>
<Description>Evolution X</Description>
<Exe>F:evoxdash.exe</Exe>
</Item>
</SubMenu>
<SubMenu>
<Title>Applications</Title>
<Item>
<AutoDir>F:apps</AutoDir>
</Item>
</SubMenu>
</Menu>


#2 koldfuzion

koldfuzion

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,480 posts

Posted 10 August 2003 - 05:17 AM

<SubMenu>
<Title>Dashs</Title>
<EndSort />
<Item>
<Title>M$</Title>
<Description>Original Dashboard</Description>
<Exe>C:\xboxdash.xbe</Exe>
</Item>
<Item>
<Title>Evox</Title>
<Description>Evolution X</Description>
<Exe>F:\evoxdash.exe</Exe>
</Item>
</SubMenu>





Remove the endsort (bolded).. its not needed. Do you see either dashboard listed?

Try opeining the xml in Internet Explorer..it will validate the document for you.and point out errors that might be missed by the eye.


#3 antfrog00

antfrog00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 10 August 2003 - 05:23 AM

the original dash shows up but not Evox

#4 antfrog00

antfrog00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 10 August 2003 - 05:37 AM

oh yeah, removing the <EndSort /> from the menu.xml only bumped up my Dash folder one spot behind apps


thanks

anyone else?

#5 Keyotien

Keyotien

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 19 posts
  • Location:Mattoon, IL
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 10 August 2003 - 10:36 AM

<SubMenu>
<Title>Dashs</Title>
<Item>
<Title>M$</Title>
<Description>Original Dashboard</Description>
<Exe>C:xboxdash.xbe</Exe>
</Item>
<Item>
<Title>Evox</Title>
<Description>Evolution X</Description>
<Exe>F:evoxdash.xbe</Exe>
</Item>
</SubMenu>


The xbox uses .xbe files for executables, not .exe like a pc biggrin.gif
Just change it to evoxdash.xbe and everything should be fine

#6 koldfuzion

koldfuzion

    X-S Freak

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,480 posts

Posted 10 August 2003 - 02:44 PM

good eye Keyotien, i never caught that.

#7 antfrog00

antfrog00

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 12 August 2003 - 04:24 AM

biggrin.gif thanks for the help guys I really appreciate it




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users