Jump to content


Photo

No Progressive Scan Support In New Version ?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Turdhat

Turdhat

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 20 posts

Posted 24 August 2003 - 03:21 PM

Boots up into 480I now. Not that big of a deal really just not as crisp. Great job guys all the same !!! Please fix if its worth your time...


Thanks

#2 yt_damnit

yt_damnit

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 10 posts

Posted 27 August 2003 - 05:56 AM

I agree. I would like to get the "P" back.

#3 the joker

the joker

    Avalaunch Team

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,411 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 27 August 2003 - 02:35 PM

oops. fixed, my bad.

at least I know what that flag does now :-)

#4 Bighurt

Bighurt

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts

Posted 03 September 2003 - 01:15 PM

Is there something I need to do to enable progressive output, I do not see anything in the xml file. I have an X1 projector and it does not output 480i the way I have it hooked up, so I need progressive. Thanks!!!

#5 the joker

the joker

    Avalaunch Team

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,411 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 03 September 2003 - 01:57 PM

#&#&#%& forgot to committ the p changes for .3, so it was left out.

we're gonna fix some other things and push out .4 in a really short time, lemme work it a bit =)

#6 Bighurt

Bighurt

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 14 posts

Posted 03 September 2003 - 02:33 PM

Hehe, don't ya hate that!! Thanks for the quick reply, will be looking forward to it, keep up the great work!!!

#7 the joker

the joker

    Avalaunch Team

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,411 posts
  • Xbox Version:unk
  • 360 version:unknown

Posted 03 September 2003 - 05:53 PM

.4 has it




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users