Jump to content


Photo

Strange Behavior


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 gblount

gblount

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 25 August 2003 - 05:43 PM

I have a problem booting originals on a confirmed working dvd drive even though most copies boot fine. I have a v1.0 running a cheapmod, X2 4977 bios, Exov 3752 and a 120Gb WD HD. Everything was working fine ie originals and copies booting without problems, I was using Xcommander browsing the HD and it locked up. I rebooted only to find that Evox reported the F: drive as 0 bytes. I reformatted the entire harddrive and reinstalled everything. It's just that now no orginals will boot but copies boot fine. If I ftp games via ftp some work some won't. I've tried Hdd loader to no avail. If I put my HD into a different modded xbox the games that wouldn't boot off the HD before will boot fine. The dvd drive works fine in a different xbox also. Any suggestions, I've searched but have not found anything similar to this problem. Please help.

#2 Xeero

Xeero

    Welcome Back!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8,413 posts
  • Location:Massachusetts
  • Xbox Version:v1.0

Posted 25 August 2003 - 05:49 PM

Do you make all your backups to CD-RW by any chance??? If this is the case, then perhaps the DVD laser diode sh*t the bed.

#3 gblount

gblount

    X-S Enthusiast

  • Members
  • 15 posts

Posted 25 August 2003 - 07:28 PM

All backups are on dvd-r and they all work as long as the dvd drive is installed in a different xbox.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users