Jump to content


Photo

Ripped Music Files


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 thr3311jd

thr3311jd

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts
  • Location:Louisiana

Posted 03 September 2003 - 12:55 AM

Where do the music files that are ripped by the original dashboard go? I want to find them and add to them...

#2 shanafan

shanafan

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,527 posts
  • Location:Michigan, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 September 2003 - 12:57 AM

They are in E:, but are all numerically named.

Use Xbox Soundtrack Editor (PC app) to upload WMAs to the Xbox properly.

Edited by shanafan, 03 September 2003 - 12:57 AM.


#3 thr3311jd

thr3311jd

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts
  • Location:Louisiana

Posted 03 September 2003 - 12:57 AM

ok thanks so much man, shanafan YOU ROCK!!! hehe beerchug.gif

#4 thr3311jd

thr3311jd

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts
  • Location:Louisiana

Posted 03 September 2003 - 05:27 AM

I'm having troubles connecting with the Soundtrack editor, all the information is correct, do you know what the problem could be? I'm using a router...

#5 shanafan

shanafan

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,527 posts
  • Location:Michigan, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 September 2003 - 05:34 AM

Are you running a FTP-enabled dash, like EvolutionX?

#6 thr3311jd

thr3311jd

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts
  • Location:Louisiana

Posted 03 September 2003 - 05:34 AM

yup, I can connect to it with FlashFXP and with XBOX Saves Manager and such, but am having trouble with the soundtrack editor

#7 thr3311jd

thr3311jd

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts
  • Location:Louisiana

Posted 03 September 2003 - 09:31 PM

bump

#8 shanafan

shanafan

    He Who Posts Alot...

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11,527 posts
  • Location:Michigan, USA
  • Xbox Version:v1.0
  • 360 version:v1 (xenon)

Posted 03 September 2003 - 09:39 PM

Hmm, don't know what to tell you...

Make sure the right IP address is being access in XBox Soundtrack Editor. I know you know this, but thats the only tip I can give...

You can try upping to E\tdata\fffe0000\Music\0020 (where your music is stored) and see if your Xbox understands the WMA...

Edited by shanafan, 03 September 2003 - 09:40 PM.


#9 thr3311jd

thr3311jd

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts
  • Location:Louisiana

Posted 03 September 2003 - 09:43 PM

alright thanks, I'll try that

#10 thr3311jd

thr3311jd

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts
  • Location:Louisiana

Posted 03 September 2003 - 09:50 PM

damn, didn't work...

#11 thr3311jd

thr3311jd

    X-S X-perience

  • Members
  • PipPip
  • 481 posts
  • Location:Louisiana

Posted 03 September 2003 - 09:50 PM

do I have to make any changes to my router configuration for this to work?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users